Linie de gardă în specialitatea psihiatrie la Spitalul Municipal ,,Sf. Dr. Cosma şi Damian„ Rădăuţi, proiect iniţiat de primarul Nistor Tatar

În şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Rădăuți care va avea loc în data de 20.12.2018, ora 10:00, va fi supus spre aprobarea consilierilor municipali proiectul de hotărâre privind înfiinţarea unei linii de gardă în specialitatea psihiatrie, prin desprinderea acestei specialităţi din linia de gardă aprobată în specialităţile psihiatrie, pneumologie şi boli infecţioase din cadrul Spitalului Municipal ,,Sf. Dr. Cosma şi Damian„ Rădăuţi, iniţiator fiind primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar.

Spitalului Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” din Rădăuți, a trecut în ultimii ani prin ample lucrări de reparaţii, igienizare, reabilitări energetice, reparaţii capitale la lifturi, reabilitarea pavilionului secţiei de psihiatrie dar şi prin procese de dotări cu aparatură medicală performantă. Începând cu anul 2016, o suprafață de aproximativ 30% din spital a fost reabilitată și modernizată. Unele secții au fost reparate capital.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.