Livrări de marfă cu permisul reținut și încălcarea marcajelor rutiere egal dosar penal

Ieri pe la ora 13.10, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Mun. Suceava a oprit pe B-dul George Enescu, din localitate, autoturismul marca VW, condus de B.B., de 22 ani, din mun. Suceava, care a virat stânga, ieșind din parcarea Băncii Raiffeissen, ignorând marcajul dublu continuu și încălcându-l, continuându-și deplasarea spre Catedrala Ortodoxă „Nașterea Domnului”.

Cu ocazia verificării conducătorului auto în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta are permisul de conducere reținut, iar dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice  suspendat.

Conducătorul auto a declarat verbal faptul că în data de 18.09.2019, în jurul orei 12:00, s-a prezentat la sediul firmei  „Bazzil”, unde lucrează ca livrator, iar administratorul firmei Z.V., de 27 ani, din comuna Ipotești, i-a solicitat ajutorul pentru a livra mai multe comenzi la domiciliu cu autoturismul indicat mai sus. B.B. i-a comunicat administratorului firmei că are permisul de conducere reținut, însă Z.V. a insistat, iar în cele din urmă B.B. s-a urcat la volanul autoturismului menționat și a plecat să livreze comenzile pe raza mun. Suceava. 

În cauză s-a întocmit dosar penal față de B.B. pentru „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere reținut, iar dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat” și față de Z.V. pentru comiterea infracțiunii de „încredințarea vehiculului pentru a fi condus unei persoane al cărui permis de conducere este reținut sau dreptul de a conduce este suspendat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.