LOCALNIC DE 65 DE ANI DIN VAMA ACCIDENTAT MORTAL CÂND TRAVERSA DRUMUL PRIN LOC NEPERMIS ȘI NEILUMINAT

Ieri 08.08.2018, ora 22.20, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, pe raza localității Vama, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 08.08.2018, în jurul orei 22.20, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă periculoasă pe DN 17, din comuna Vama, un bărbat de 48 de ani, din orașul Gura Humorului, a surprins și accidentat mortal un localnic de 65 de ani. Din declarația verbală a conducătorului auto, pietonul s-a angajat brusc în traversarea drumului public, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, printr-un loc neiluminat și fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *