Locuință arsă în totalitate, ieri noapte la Râșca

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Râșca, au intervenit, ieri, 21 octombrie 2020, aproape de miezul nopții, la ora 23:26,  cu 3 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Râșca.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la întreaga construcție, generalizat, pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:50.

Locuința a ars în totalitate, cu bunurile din interior (obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electronice și electrocasnice și altele).

Flăcările au izbucnit de la tabloul electric al casei, din cauza unui arc electric (scânteie electrică), produs de un conductor (electric) defect sau neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Locuința se afla într-un loc izolat, departe de alte construcții, astfel încât nu a fost pericol de propagare a flăcărilor, transmite Lt. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava.

Video intervenție: https://we.tl/t-bcfh9Z0e9I

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *