Actualitate

Locuinţă cuprinsă de flăcări la Cozăneşti din cauza jarului căzut din sobă. Proprietarul cu arsuri pe mâini și la faţă a fost dus la spital (galerie foto ISU Suceava)

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dorna Arini, au intervenit în după amiaza zilei de ieri, 15 octombrie 2019, la ora 17:50, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Cozănești.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul casei de locuit (P+1), cu pericol de propagare la întreaga clădire.

Au ars bunuri de uz casnic, obiecte de mobilier și documente personale. S-au degradat pereții interiori și exteriori pe o suprafață de aproximativ 180 mp.

Pe timpul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 51 de ani, care a suferit arsuri pe mâini și la nivelul feței. Ulterior, l-a transportat la spitalul din Vatra Dornei.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:36, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și bunuri materiale, transmite purtătorul de cuvânt al ISU „Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *