Locuință distrusă de flăcări la Fălticeni, după ce un copil de 5 ani s-a jucat cu chibriturile, dând foc la casă

Ieri înainte de amiază, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o locuință de pe strada Nada Florilor

În imobilul care este proprietatea Parohiei „Sf. Constantin și Elena”  pe stil vechi, din municipiul Fălticeni, locuiesc două familii.              

în jurul orei 11:30, un băiețel în vârstă de 5 ani aparținând uneia dintre aceste familii s-a deplasat în camera centralei, anexată locuinței, unde s-a jucat cu chibriturile și a aruncat unul aprins peste mai multe cartoane depozitate în interior. Acestea s-au aprins și incendiul s-a propagat la bunurile de mobilier confecționate din lemn,  din interior, apoi la acoperiș.

În urma incendiului a ars acoperișul locuinței, bunurile din camera centralei și au fost afectați pereții construcției ca urmare a intervenției pompierilor. Paguba creată a fost estimată la suma de 15.000 lei.

Incendiul a fost localizat şi stins de pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, care au stabilit ca şi cauză a incendiului „jocul copiilor cu focul”.

În urma evenimentului nu au existat victime omeneşti ci doar pagube materiale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *