Locul 1 și locul 3, câștigate de echipele USV la Competiția națională ”România fără dosar”

Prorectorul USV, prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, a anunțat că echipele Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava au obținut locul 1 şi locul 3 la Competiția naţională ”România fără dosar” organizată de Universitatea din București și Camera Deputaților.

Locul 1 a fost ocupat de echipa Let’s DO IT – formată din studenți de la specializarea Media Digitală: Daniela Căpusneac, Evelina Guzun, Denisa Fecioru;

Locul 3 a fost ocupat de  echipa Pixel Minds– formată din studenți de la specializările Calculatoare şi Media Digitală: Costescu Adrian, Daniel Lupaștean, Ecaterina Moraraș.

În finala competiţiei s-a calificat şi echipa USV Talks – formată din studenți de la specializările Comunicare și Relații Publice și Media Digitală: Sorina-Ionela Avasiloaei, Alexandra Căruceriu, Emilia Vîntuleac; alături de echipe reprezentând șapte universități din țară:

Universitatea din București; Universitatea Politehnica București; Academia de Studii Economice din București; Școala Națională de Studii Politice și Administrative;  Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava;  Universitatea Transilvania din Brașov; Universitatea ”Titu Maiorescu”.

Prorectorul Mihai Dimian a transmis felicitări studenţilor şi profesorilor îndrumători, Iulia Sîrghi-Covalciuc şi Ioana Mititelu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *