Locurile de joacă din municipiul suceava s-au redeschis. Decizia a fost luată în Comitetul Local pentru Situații de urgență

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a anunțat că ieri, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis redeschiderea locurilor de joacă de pe raza municipiului Suceava, inclusiv cel situat în zona de agrement Tătărași.

Programul de funcționare va fi zilnic între orele 8.00 – 22.00.

Pentru siguranța copiilor, locurile de joacă vor fi dezinfectate de două ori pe zi, în intervalul 6.00 – 8.00 dimineața respectiv 14.00 – 16.00 după amiaza, prin Direcția Generală a domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Suceava.

” Este cu siguranță o veste bună și mult așteptată atât de cei mici, cât și de părinți și bunici.

Datorită faptului că rata de incidență în municipiul Suceava este de 1.34 la mia de locuitori, în Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a luat decizia deschiderii locurilor de joacă din oraș, cele situate în aer liber, care vor fi periodic curățate și dezinfectate.

Sper ca această bucurie să nu ne facă să uităm că în continuare trebuie să respectăm măsurile de prevenire a răspândirii virusului.

Dacă vom avea în continuare o rată de incidență sub 1.5, avem toate șansele să intrăm în scenariu verde, iar școlile să funcționeze normal”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *