Logan cuprins de flăcări astă noapte pe strada Traian Țăranu, la câteva ore după ce fusese scos din service. Cauza incendiului: defecțiuni la instalația electrică automobilului

Astă noapte, pe la  orele 23.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată  prin 112 despre  faptul că a izbucnit un incendiu la un autoturism marca Dacia Logan parcat în strada Traian Ţăranu, din municipiu.

Autoturismul este proprietatea unei firme și este folosit ca mașină de serviciu de către un angajat al acesteia, un bărbat de 61 de ani . El a declarat că  a parcat autoturismul  în stradă, în dreptul locuinței sale, aseară în jurul orei 19:20,  precizând  că în cursul aceleiași zile acesta a fost scoasă din service,  unde au fost remediate niște probleme la motor.

În jurul orei 23.00 a fost  alertat de vecini că autoturismul său  a luat foc. La fața locului a intervenit o autospecială de pompieri. Incendiul  a cuprins partea din față a autoturismului, fiind  distruse motorul, bordul și roțile din față, prejudiciul fiind de aproximativ 10000 lei.

 Din primele constatări făcute de pompieri a reieşit că sursa probabilă de aprindere este efectul termic al curentului electric, iar mijlocul care a produs aprinderea este un cablu electric defect,  de la bateria autoturismului.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *