Mopan Suceava
Actualitate

Lucian Harșovschi, candidatul PNL la primăria Sucevei: ” Am votat pentru un viitor în care copiii noștri și noi să fim mai bine, pentru ca tinerii să rămână în municipiul Suceava, pentru ca părinții și bunicii noștri să fie prețuiți și în siguranță”

Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Suceava a votat în dimineața acestei zile, avându-i alături pe soția și copiii săi, la Secția de votare nr.8, amenajată la Colegiul Tehnic ”Samoil Isopescu”

La ieșirea de la urne, Lucian Harșovschi a declarat:

”Am votat pentru că cea mai eficientă formă a democrației este votul. Am votat pentru copiii noștri, pentru copiii sucevenilor. Astăzi am ales viitorul. Un viitor în care copiii noștri, și noi sucevenii, să fim mai bine. Am votat pentru ca tinerii să crească, să rămână, să se dezvolte în municipiul Suceava, în care părinții și bunicii noștri să fie prețuiți și în siguranță într-un oraș în care vocea noastră să fie prețuită și respectată. Vă îndemn să mergeți la  vot dragi suceveni, pentru că votul este foarte important. Nu este doar un drept, ci și o datorie față de copiii noștri. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în această perioadă, Sunt sigur că de mâine colaborarea noastră va fi și mai bună. Cu Dumnezeu înainte, cu sucevenii alături, nu ne oprim aici, continuăm!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *