Mopan Suceava
Politica

Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru Primăria Suceava, proiecte realizabile, de care se vor bucura toți copiii: noi creșe, infrastructură sportivă pentru copii și tineret, noi spații de joacă

Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru Primăria Suceava, anunță investiții în educație, în viitorul copiilor, prin proiectele realizabile, de care se vor bucura toți copiii: noi creșe, infrastructură sportivă pentru copii și tineret, noi spații de joacă.

„Părinții mei mi-au oferit cei șapte ani de acasă și m-au învățat ca atunci când îmi dau cuvântul, să fac tot posibilul să îl respect. Acest lucru vreau să îl insuflu și celor trei copii ai mei.

Sunt tatăl a trei copii minunați și îmi doresc tot ce este mai bun pentru ei, la fel cum, cu siguranță, își doresc și toți părinții din municipiul Suceava pentru copiii lor.

Tocmai din acest motiv, împreună vom face:

  • două noi creșe în cartierele Tinereții și Europa, precum și trei grădinițe în cartierele Obcini, Ițcani și Centru, pentru că educația copiilor noștri este o prioritate pentru noi și așa a fost dintotdeauna. Am investit în educație și implicit în viitorul copiilor noștri, iar acum se află în perioada de implementare un proiect pentru toate unitățile de învățământ din municipiu.
  • infrastructură sportivă pentru copii și tineri și o nouă bază sportivă. Ne dorim să punem bazele unor viitori campioni, și nu doar atât, ne dorim ca cei mici să facă sport, să facă mișcare și să nu mai stea în fața gadgeturilor, motiv pentru care am avut deja discuții cu reprezentanții mai multor cluburi sportive de juniori pentru a vedea de ce au nevoie și cum îi putem ajuta pe micii sportivi. Vom investi în terenurile de sport ale unităților de învățământ, astfel încât toți copiii și tinerii din Suceava să poată practica sportul pe care și-l doresc.
  • noi spații de joacă, pentru că știm că și cei mici, pe lângă joaca în aer liber, au nevoie de socializare și de interacțiunea cu alți copii.

Sunt proiecte realizabile, de care se vor bucura toți copiii noștri.

Pe 9 iunie alegem să investim în educație, în viitor, în viitorul copiilor noștri! Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”

Comandat de PNL – Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *