Actualitate

Lucian Harșovschi: majoritatea angajaților Primăriei Suceava vor să se vaccineze. S-au stabilit centrele de vaccinare din municipiul Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi a anunțat că municipiul Suceava este pregătit pentru etapa a doua de vaccinare, care va începe pe 15 ianuarie.

Acesta a spus că, prilejuit de această acțiune de vaccinare, în cadrul Primăriei municipiului Suceava a fost realizat un sondaj privind intenția de vaccinare.

Astfel, în urma sondajului, spune viceprimarul Harșovschi ”în primăria Suceava sunt servicii din cadrul cărora, în procent de 100%, angajații vor să se vaccineze, considerând că este singura modalitate prin care putem elimina virusul din viețile noastre. Vorbim despre colegii de la: Proiecte Europene, Asociații de Proprietari, Ecologizare, Administrare Străzi, precum și cei de la Transport”.

Viceprimarul a mai precizat că la nivelul întregii primării, majoritatea angajaților vor să se vaccineze, în procent de 67,74 %. Acesta a mai precizat că, de asemenea și conducerea primăriei se va vaccina, în procent de 100% (primar, viceprimari și secretar general).

Centrele care vor fi amenajate de primărie și în care se vor putea face vaccinările sunt sălile de sport de la următoarele unități școlare:

  • Școala Gimnazială nr. 9 din Obcini;
  • Colegiului Național “Ștefan cel Mare”;
  • Școla Gimnazială nr. 11 din Burdujeni;
  • Școala Gimnazială nr. 7 din Ițcani.

La acestea se adaugă un centru de vaccinare în incinta Iulius Mall și bineînțeles, foarte important, Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *