Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Lucrări importante de reabilitare a carosabilului în zona centrală a orașului Vicovu de Sus. Primarul Vasile Iliuț recomandă șoferilor să folosească un traseu ocolitor, prin Bivolărie

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț a anunțat că de săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare pe Calea Cernăuți, principala arteră rutieră a orașului. Pentru asta, conducătorii auto din localitate și nu numai sunt rugați să evite, pe cât posibil, zona centrală, oferindu-se ca alternativă traversarea localității prin Bivolărie și revenirea pe cealaltă parte a râului Suceava pe podul care face legătura cu strada Nicolae Bălcescu.

”Dragi vicoveni!

Vă aduc la cunoștiință că începând de săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare pe întreaga lungime a străzii Calea Cernăuți din localitate.

Având în vedere activitățile de pregătire a acostamentului de drum la care se intervine deja pentru îndepărtarea betonului care este spart și sau format gropi pe întreaga lungime iar în zona de centru există posibilitatea îngreunării traficului rutier și a creării unui disconfort nedorit în următoarea perioadă.

Din acest motiv vă rog să aveți înțelegerea necesară și pe cât posibil să evitați zona de centru, astfel încât realizarea acestor lucrări să se desfașoare în condiții cât mai optime, iar ca și ruta alternativă vă recomand traversarea localității prin Bivolarie, peste podul de pe strada Nicolae Bălcescu.

Va mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc sa aveți parte de un sfârșit de săptămână petrecut in liniște și pac”, este mesajul transmis de primarul Vasile Iliuț pe pagina Primăriei orașului Vicovu de Sus.

Cu acest prilej, edilul a răspuns și locuitorilor din Bivolărie, interesați să știe când vpor fi demarcate lucrările de reabilitare a covorului astfaltic și în această parte a orașului, arâtând că acestea vor demara imediat ce se vor încheia verificările la rețelele de canalizare și apă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *