Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Lucrări intense de betonare a străzilor din orașul Vicovu de Sus, după introducerea rețelelor de apă și canal

Primarul orașului Vasile Iliuț a vizitat ieri, sâmbătă, 30  martie, șantierul de pe strada Mihai Eminescu din localitate, acolo unde au început lucrările de betonare a porțiunii de stradă pe care au fost amplasate anterior conductele de apă și canalizare.

El a arătat că s-a luat decizia de a se realiza această lucrare cțt mai repede, pentru a se beneficia din plin de vremea frumoasă de afară, dar și pentru ca locuitorii acestei zone a orașului, care au fost nevoiți să suporte deranjul provocat de lucrările de introducere a rețelelor de apă și canal să beneficiezecât mai repede de o stradă nouă. Mai ales că în perioada imediat următoare vor începe lucrările campaniei agricole iar drumul trebuie să fie pretabil și pentru deplasarea utilajelor agricole.

”Suntem în data de 30 martie 2024, avem 24 de grade la Vicovu de Sus, o temperatură record pentru această primăvară.  De aceea, am reluat betonarea străzilor, acum aflându-ne pe strada Mihai Eminescu.

Aici au fost introduse anterior țevile de canalizare și apă. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu constructorul, și vreau să mulțumesc pe această cale domnului Ilie Lahman, directorul firmei Con Bucovina, pentru că au intervenit atât de repede. Mulțumesc și cetățenilor de pe strada Mihai Eminescu, care au fost atât de îngăduitori și au acceptat acest disconfort. Iată însă că acum strada se reface.

Am revenit cât mai repede pentru ca atunci când va începe campania agricolă, drumul să poată fi folosit pentru utilajele agricole și nu numai.

Mulțumesc reprezentanților ACET care s-au mișcat repede cu instalarea rețelei de apă și canalizare precum și Consiliului Județean care este de fiecare dată alături de noi. În felul acesta, Vicovu de Sus este în maximă transformare și va deveni cu adevărat un oraș, cu toate facilitățile unei localități urbane, în cel mai scurt timp”, a declarat primarul Vasile Iliuț.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *