Lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere în zonele Stulpicani și Ostra, vizitate astăzi de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Fluture a  vizitat  astăzi  șantierul pe drumul Frasin-Broșteni pe tronsoanele care aparțin Consiliului Județean Suceava în zonele Stulpicani și Ostra. El a arătat că în toamna anului trecut pe aceste porțiuni s-a turnat un strat de asfalt și s-a aplicat plasă de geotextil  pentru a face legătura între straturi, iar acum se toarnă al doilea strat de asfalt.

”Am discutat cu primarul orașului Frasin, Marinel Bălan și vor începe lucrări de asfaltare pe un proiect al primăriei orașului. Se lucrează deja la repararea podețelor și, în perioada următoare, se va turna asfalt pe porțiunea Frasin-Doroteia. În zona Stulpicani am fost astăzi pe șantier împreună cu primarul de Stulpicani, Vasile Zamcu. Aici se execută lucrări la acostamente și legăturile cu drumurile laterale care se realizează odată cu asfaltarea. Sunt lucrări care îmbunătățesc starea drumului și fac mult mai ușoară legătura DN 17 de la Frasin, la Broșteni spre DN 17 B. Continuăm și lucrările de asfaltare a drumului județean Gemenea-Slătioara. Ne propunem să punem în valoare obiectivul UNESCO „Codrul Secular Slătioara” și să deschidem în perioada următoare și drumul Câmpulung Moldovenesc – Stulpicani”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *