Lucrările la drumurile județene din zona Rădăuți, inspectate de Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat  lucrările la drumuri județene din zona Rădăuți. ” Astăzi putem vorbi despre finalizarea, într-un timp foarte scurt, a lucrărilor de modernizare a unui tronson de 2,4 km la Gălănești, care face legătura spre Frătăuții  Vechi și spre Frătăuții Noi. Avem aici un parteneriat cu Primăria Gălănești prin care vom mai moderniza încă 2,4 km.

De asemenea, la drumul Straja – Brodina mai avem de făcut reparații pe câteva sute de metri și ajungem la tronsonul Brodina – Ulma pe care l-am modernizat anul trecut. Pentru siguranța traficului vom trece apoi la executarea marcajelor.

Pentru această zona revin cu solicitare către Apele Romane să continue lucrările de apărare a malurilor râului Suceava, pentru a pune în siguranță casele oamenilor.

În zonă, în acest am făcut reparații la drumurile județene la Marginea, Volovăț, Burla iar în procedura de licitație avem drumul Bilca – Frătăuții Noi.

Așadar, putem anunța deja finalizarea reabilitării a multor tronsoane de drumuri acum la începutul luni septembrie, în pofida bugetului modest primit de la Guvern comparativ cu alte județe și având în vedere rețeaua de drumuri din județul Suceava”, a transmis președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *