Lucrările la rosturile de dilatare ale podului ce la Bazar nu se vor termina până la Zilele Sucevei. Vor fi întrerupe și apoi reluate, a anunțat primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat azi într-o conferință de presă că cel mai probabil, lucrările de refacere a rosturilor de dilatare ale podului rutier care face legătura între oraș și cartierul Burdujeni, din zona Bazar, nu vor fi terminate în graficul propus și în aceste condiții se va lua decizia de a fi întrerupte pe o perioadă de 10 zile, înainte și după Zilele Sucevei, care vor fi organizate în parcarea Iulius Mall, urmând să fie reluate după aceea.

” Podul ne dă toată ziua bătăi de cap și noapte insomnii. Suntem toată ziua acolo cu gura pe ei, ne certăm, i-am convins să lucreze sâmbăta și duminica. O fac, dar cu doi – trei oameni. Ieri au dublat forța de muncă. Este clar că nu se va respecta acel termen de o lună de zile, care ar trebui să se împlinească pe 9 iulie și o să vedem cu o să facem pentru că se apropie și Zilele Sucevei, nu este exclus ca partea a doua a podului să o facem după aceea. Nu avem soluții, trebuie să ne grăbim încet, primordial este să se facă lucrarea de calitate, sper că până acuma s-a făcut. Foarte probabil vom face o întrerupere de 10 zile până după Zilele Sucevei, eveniment care se va desfășura la Iulius Mall, pentru a se putea circula cât de cât normal la acest eveniment după care  să putem, în următoarele două săptămâni să rezolvăm și partea a doua, care este mai simplu de făcut fiindcă nu este atât de avariată cum a fost partea întâi – primele două benzi pe care se circulă spre Burdujeni”, a transmis primarul Ion Lungu.

El a recunoscut că a primit reproșuri și pe linie politică, spunându-i-se că s-au pierdut câteva procente la municipiu (la alegerile europarlamentare, n.r.)  cu întreruperea circulației către Burdujeni.  ”Dar totdeauna trebuie să punem interesul comunității în față, să avem un pod circulabil către Burdujeni” a arătat Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *