Lucrător care demola școala din Mironu – Valea Moldovei, atacat cu pietre ieri dimineață, după un conflict spontan cu un tânăr

În dimineața zilei de ieri, 11.07.2019, după ora 11.00, Postul de Poliție Valea Moldovei a fost sesizat prin 112 de către un bărbat de 56 ani din orașul Gura Humorului, despre faptul că o persoană aruncă cu pietre spre el.

A fost identificat apelantul care a declarat faptul că la data sus menționată, în jurul orelor 11:50, în timp ce executa lucrări de demolare la școala din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, a venit fiul unei cunoștințe din comuna Berchișești, despre care nu știe cum îl cheamă, care, în urma unui conflict spontan, a aruncat cu pietre în el, fără însă a-i provoca leziuni.

La fața locului nu a fost solicitat un echipaj de ambulanță, întrucât persoana vătămată a considerat că nu are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”, urmând a fi soluționat procedural de către Postul de Poliție Valea Moldovei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *