Lucrător de la Domeniul Public, ajuns la Spital după ce a căzut pe când deszăpezea esplanada din fața Casei de Cultură

Vineri dimineață, imediat după ora 11.00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de către personalul UPU Suceava despre faptul că  un bărbat de 45 ani, din comuna Pătrăuți, s-a prezentat la unitatea medicală acuzând dureri la nivelul capului și pierderea cunoștinței, declarând că s-a accidentat la locul de muncă, respectiv esplanada Casei de Cultură, din mun. Suceava.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul este angajat ca muncitor al Direcției Generale a Domeniului Public, din cadrul Primăriei municipiului Suceava.

În ziua aceea, pe ora 07.30, în timp ce efectua activități specifice de serviciu, respectiv deszăpezirea căilor de acces ale esplanadei Casei de Cultură bărbatul a alunecat, a căzut și s-a lovit în zona capului și a cotului drept.

Întrucât resimțea dureri la nivelul capului, s-a învoit de la șeful de echipă și s-a prezentat la secția UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava unde a fost diagnosticat inițial cu „TCC cu pierderea cunoștinței, hematom epicranian occipital, cădere pe gheață, traumatism cot drept”, urmând să fie supus și altor investigații medicale.

Muncitorul nu a putut fi audiat cu privire la evenimentul produs, fiind în continuarea investigațiilor medicale de specialitate.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de „neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *