”LUME, LUME… HAI LA TÂRG!” A ATRAS CÂTEVA MII DE VIZITATORI PE ULIȚELE MUZEULUI SATULUI BUCOVINEAN, ÎN PRIMELE DOUĂ ZILE

Mii de vizitatori, localnici și turiști, au ales să petreacă câteva ore de relaxare, în zilele de vineri și sâmbătă, la Muzeul Satului Bucovinean, unde se desfășoară prima ediție a evenimentului ”Lume, lume … hai la târg”. Concepută ca o continuare a Târgului Meșterilor Populari, sub o formă nouă, mai diversificată, manifestarea a oferit publicului posibilitatea de a admira și achiziționa produse meșteșugărești tradiționale oferite de cei peste 100 de participanți ai Asociațiilor Meșteșugărești din Bucovina, Moldova, Brașov și Cluj cărora li s-au alăturat anticari cu valoroase obiecte vechi și producători de gastronomie tradițională.
Pe parcursul zilei de azi atmosfera a fost întreținută de artiști locali, iar spre seară Muzeul Satului Bucovinean a răsunat de ritmurile etno-pop-rock ale renumitei TRUPE CORBUL.
Mâine, în ultima zi a evenimentului, participanții vor primi diplome, câțiva dintre aceștia urmând să primească premii speciale și Trofeul Bucovina.
Manifestarea, organizată de Consiliul Județean Suceava și Muzeul Bucovinei, se va încheia mâine seară cu un concert extraordinar susținut de celebrul OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ și Fanfara Shukar din 10 Prăjini.
Așa că, LUME, LUME… HAI LA TÂRG!

 

 

Please follow and like us:

2 comentarii la „”LUME, LUME… HAI LA TÂRG!” A ATRAS CÂTEVA MII DE VIZITATORI PE ULIȚELE MUZEULUI SATULUI BUCOVINEAN, ÎN PRIMELE DOUĂ ZILE

 • 5 august 2018 la 8:01
  Permalink

  Păi cum, Andi nu cântă, că eu așa am știut.

  Răspunde
 • 5 august 2018 la 11:08
  Permalink

  Cei mai interesanti si mai autentici sunt romii cu produsele lor de alama. Bravos natie, bravos muzeu, bravo voua, mesteri romi!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *