LUME, LUME…HAI LA TÂRG!, 3 – 5 AUGUST 2018, LA MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN. SPECTACOLE EXTRAORDINARE SUSŢINUTE DE TRUPA CORBU ŞI OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ – ÎNSOŢIT DE FANFARA SHUKAR DIN 10 PRĂJINI

În perioada 3 – 5 august 2018, la Muzeul Satului Bucovinean, se desfăşoară prima ediţie a manifestării LUME, LUME… HAI LA TÂRG! Manifestarea este o continuare, într-o formă nouă și atractivă a ediţiilor anterioare a Târgului Meşterilor Populari.
În acest an organizatorii invită pe toţi cei interasaţi, în atmosfera de poveste a Muzeului Satului Bucovinean unde vor întâlni meşteri populari din toată ţara, vor putea admira şi achiziţiona produse meşteşugăreşti, vor putea gusta bunătăţi gastronomice specifice zonelor din care provin meşterii şi vor putea participa la spectacole pentru toate gusturile.
O noutate a evenimentului o constituie atelierele interactive organizate pentru copii şi adulţi, astfel încât, cei doritori, pot afla tainele încondeierii ouălor, a cusăturilor tradiţionale, a diferitelor meşteşuguri populare.
Anul acesta, pe lângă artişti consacraţi şi debutanţi din zona Sucevei, vor susţine spectacole copiii de la Ansamblul „Jucăuşii de pe Someş” – vineri 3 august. Ziua de sâmbătă are cap de afiş renumita TRUPĂ CORBUL , iar duminică, participanţii la târg vor fi încântaţi de celebrul Ovidiu Lipan Ţăndărică şi de Fanfara Shukar din 10 Prăjini.
Un eveniment organizat și recomandat de Muzeul Bucovinei, care nu trebuie ratat!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *