Mopan Suceava
CulturalEvenimente

Lumină și transparență – O nouă expoziție de artă decorativă semnată de Mihai Laurus la Galeria de artă „Zamca” din Suceava

Între 6 și 15 Noiembrie 2023, Galeria de artă „Zamca” din Suceava găzduiește o fascinantă expoziție de artă decorativă intitulată „Lumină și transparență„, semnată de talentatul artist Mihai Laurus. Expoziția este o incursiune captivantă în lumea artei din sticlă și a transparenței, oferind o perspectivă unică asupra frumuseții și fragilității acestui mediu artistic distinct.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 8 Noiembrie 2023, la ora 16:30, oferind publicului oportunitatea de a descoperi frumusețea și subtilitatea lucrărilor lui Mihai Laurus. Curatorul expoziției este Mihai Pânzaru-PIM, cunoscut pentru expertiza sa remarcabilă în promovarea artei contemporane. Criticul de artă drd. Delia-Ioana Leizeriuc, consilier DJC Suceava, va oferi o perspectivă profundă asupra valorii artistice și semnificației artistice din spatele fiecărei creații expuse.

Lucrările prezentate în cadrul expoziției reflectă măiestria și creativitatea distinctă a lui Mihai Laurus în domeniul artei din sticlă, evidențiind modul în care lumina interacționează cu transparența pentru a crea opere unice și impresionante.

Expoziția „Lumină și transparență” este un eveniment artistic ce nu trebuie ratat, oferind o perspectivă unică asupra artei decorative contemporane și a frumuseții fragile a sticlei.

Pentru mai multe informații legate de expoziție, persoana de contact din cadrul Asociației Institutul Bucovina este Petru Vasile Gafiuc – președintele organizației, tel: 0230.524.128, e-mail: info@bucovinainstitute.org . De asemenea, vă invităm să vizitaţi pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/i.bucovina şi website-ul www.bucovinainstitute.org , unde veți descoperi cele mai recente activități.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *