LUNA DIASPOREI, EDIȚIA 2018, DEBUTEAZĂ MÂINE LA CJ SUCEAVA CU POVEȘTILE DE SUCCES ALE SUCEVENILOR DIN DIASPORA

Sâmbătă, începând cu ora 10, în Sala Bucovina a Palatului Administrativ, vor fi prezenți la eveniment, împreună cu emoțiile și poveștile de succes, suceveni de pe toate continentele – din SUA, Canada, China, Israel, Noua Zeelandă, și din foarte multe țări europene (Anglia, Germania, Franța, Spania, Italia, Belgia, Grecia, Austria etc.).
Cu această ocazie vor fi acordate românilor din Diaspora cu succese deosebite în activitatea pe care o desfășoară peste hotare, promovând în mod pozitiv țara și zona de unde provin, distincția „Meritul Bucovinei”.
Întâlnirea va fi urmată de o serie de evenimente culturale, lansări de carte şi vernisări de expoziţii la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” şi Muzeul Bucovinei, spectacole susținut de formații artistice din România, Polonia, Ungaria şi Ucraina, participante la Festivalul Internațional de Folclor Întâlniri Bucovinene, ediția a XXIX-a – la Muzeul satului Bucovinean şi vizitarea Cetăţii de Scaun a Sucevei.
În cadrul Programului LUNA DIASPOREI, pe tot parcursul lunii august, se vor desfăşura activităţi culturale, religioase, concerte, spectacole, lansări de carte, festivaluri etc.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *