Actualitate

Luna plantării arborilor la Direcția Silvică Suceava, cu silvicultorii George Celsie și Cezar Tulbure, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 2 aprilie  2022,   sunt invitați doi silvicultori remarcabili  de la Direcția Silvică Suceava. Este vorba despre inginerul George Celsie, cu o experiență de aproape 40 de ani în domeniu și dr. inginer Cezar Tulbure, șeful serviciului Pază și Protecție a Pădurii din cadrul Direcției Silvice Suceava, entitate care administrează ce mai mare parte a pădurilor din județ.

Luna plantării arborilor, acțiune dedicată campaniei de împăduriri de primăvară dar și celelalte probleme curente cu care silvicultorii suceveni se confruntă, vor fi teme valorificate în această ediție a emisiunii ”Povestea Vorbei”.  

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *