Mopan Suceava
Actualitate

Luni, 17 decembrie, la ora 10, podul de la Milişăuţi va fi inaugurat oficial şi redeschis traficului

Instituția Prefectului-județul Suceava informează că Podul de la Milișăuți de pe DN 2H km 4+776, peste râul Suceava, va fi inaugurat oficial și redeschis traficului rutier luni 17 decembrie 2018, la ora 10.
Lucrările de reabilitare la podul de la Milişăuţi au fost realizate de firma SC Geiger Transilvania SRL, din Sibiu, care a preluat podul la data de 23 iulie 2018.
Constructorul a respectat termenul de finalizare a lucrărilor -de 21 săptămâni – asumat prin contractul încheiat cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.
Podul de la Milișăuți a fost afectat de inundațiile din iulie 2018, ca urmare a ploilor abundente şi a creşterii nivelului apelor râului Suceava.
Unul dintre pilonii podului a cedat, iar în carosabil au apărut fisuri, astfel încât traficul pe DN 2H a fost închis, circulaţia fiind dirijată pe rute alternative, transmite biroul de presă al Instituției Prefectului-Județul Suceava.

Please follow and like us:

One thought on “Luni, 17 decembrie, la ora 10, podul de la Milişăuţi va fi inaugurat oficial şi redeschis traficului

  • Podu-i gata de o saptamana si nu ii da drumul la circulatie ca trebuie sa vina, vezi doamne, o mare scula de politician sa faca inaugurarea la 20 m de beton, mese festive, bautura scumpa, alea alea… Vai de viata si de masinile noastre… Tara p…i!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *