Luptă între Superman și Scoică, la Arbore. Superman, amendat cu 5000 de lei fiindcă a fugit din carantină. Amândoi eroii au ajuns cu răni vizibile la Spitalul Rădăuți

La 10.01.2021, ora 13:58, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca au fost sesizați prin 112 de către M. Scoică, de 22 ani, din comuna Arbore, despre faptul că a fost lovit de către numitul Superman D., de 23 ani, din municipiul Rădăuţi.

În urma deplasării la fața locului a fost identificat apelantul  M. Scoică, acesta declarând verbal faptul că în timp ce se afla în locuinţa din comuna Arbore, unde locuieşte fără forme legale, Superman D. a sărit poarta locuinţei, a intrat în casă şi a început să-l lovească.

Scoică prezenta urme vizibile de violenţă și a declarat verbal faptul că, conflictul respectiv a avut loc ca urmare a unor discuţii contradictorii dintre Superman şi fosta concubină a acestuia, pe nume Nicoleta.

Totodată, în jurul orei 14:55, polițiștii Poliției orașului Solca au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi cu privire la faptul că la Spitalul Municipal Rădăuţi s-a prezentat și numitul Superman D., acesta prezentând mai multe leziuni ca urmare a unei agresiuni.

S-a procedat la verificarea în baza de date a numitului Superman D., ocazie cu care s-a constatat faptul că faţă de acesta s-a dispus măsura carantinării la domiciliu din data de 08.01.2021, el declarând în Punctul de Trecere a Frontierei că pe perioada carantinei se va afla în municipiul Rădăuţi.

Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a numitului Superman D. cu amendă în cuantum de 5.000 lei. De asemenea, prin adresa din 10.01.2021, s-a procedat la înştiinţarea DSP Suceava cu privire la nerespectarea de către acesta a măsurii de carantinare la domiciliu.

I s-a adus la cunoștință  M. Scoică faptul că poate depune plângere penală cu privire la faptele săvârșite de către Superman D. în termen de 90 de zile de la săvârșirea acestora, fiind totodată îndrumat către Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracțiuni de ”lovirea sau alte violențe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *