Maestrul Sorin Ursan Delaclit, tenor și artist plastic , la emisiunea”Povestea Vorbei”, în această seară de la ora 20, la Televiziunea Intermedia Suceava

 

Începând din această seară, de la ora 20.00,  vă invit să urmăriți o nouă ediție a emisiunii  ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune INTERMEDIA SUCEAVA.

Maestrul Sorin Ursan Delaclit, cunoscutul tenor și grafician sucevean este invitatul unei noi ediții a emisiunii ”Povestea Vorbei” găzduită de postul de televiziune regional Intermedia Suceava. Realizator  este subsemnatul, Neculai Roșca, de la cotidianul online suceava smartpress.ro. Artistul ne va depăna amintiri din copilăria trăită unde altundeva decât în satul Clit din comuna bucovineană Arbore, ne va povesti în ce fel și-a descoperit vocațiile deosebite și, nu în ultimul rând, ne va încânta cu interpretări ale unor arii celebre dar și cu abilitatea sa formidabilă de a folosit în același timp vocea sa deosebită dar și talentata-i mână cu care își imortalizează interlocutorul, realizându-i portretul, la vedere.

Aşteptăm, ca de obicei, comentarii şi sugestii inclusiv pe site-ul Televiziunea Intermedia Suceava, dar şi pe contul subsemnatului.
Cu respect, Neculai Roșca – Suceava smartpress,
Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 06.00 și ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00 dar și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.
Vizionare plăcută!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *