Magazie distrusă de flăcări la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuro – Psihiatrică Costâna de la o țigară aprinsă aruncată în interior

Ieri după amiază, înainte de ora 18.00, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Todirești, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o construcție anexă, aflată în curtea Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuro-psihiatrică Costâna.

La sosirea echipajelor, ardea parțial construcția anexă, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la vecinătăți. Incendiul a fost lichidat la ora 19:00.

Pompierii au transmis că au ars elemente de mobilier și maculatură din interiorul anexei pe o suprafață de aproximativ 100 mp, saltele din burete și 50 mp din astereala acoperișului. S-au degradat finisaje interioare și exterioare, precum și podul clădirii pe aproximativ 100 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul construcției anexă și clădirile învecinate.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *