Publicitate

Magazinul EXPERTOPTIC – aici găsești rame pentru ochelari în Suceava!

Sănătatea noastră este cea mai importantă, acest lucru este sigur. Când ne doare ceva și durerile sunt uneori crunte, apelăm la medicii de familie sau la urgențe, în cel mai rău caz. Dar dacă vorbim de ochii noștri, mai ales de dureri de cap, senzație de ochi uscați și așa mai departe, ce putem face în acea situație? Apelăm la un consult oftalmologic neapărat.

Un lanț de magazine de optică medicală unde poți să soliciți un consult este EXPERTOPTIC. Având în vedere că în locațiile curente există un aparatură specială care poate determina dioptriile și poate da rezultatele pe loc este indicat să apelezi la acest magazin. Aici gasesti rame pentru ochelari in Suceava, lentile și accesorii pentru ochelarii tăi de soare sau de vedere. Citește mai multe în cele ce urmează.

Un control periodic odată la 6 luni este benefic

Dacă există suspiciuni că durerile de cap se trag de la ochii solicitați prea mult în fața ecranului, atunci nu trebuie să mai stai pe gânduri. Controlul oftalmologic în cadrul magazinelor EXPERTOPTIC este gratuit. După ce vei avea rezultatele în mână, te vei putea îndrepta către alegerea ochelarilor de vedere sau a lentilelor de contact, depinde de caz. Fiecare om este liber să aleagă ceea ce consideră că i se potrivește, ținând cont și de dioptriile pe care le are.

Personalul specializat poate oferi indicații și recomandări suplimentare în ceea ce privește calitatea lentilelor, și mai mult decât important tipul lor. Acestea pot fi unele progresive, cu filtru UV, potrivite pentru oamenii care stau mult timp în fața calculatorului și au nevoie de protecție în plus.

 Rame de la branduri populare alese pentru tine

În ceea ce privește ramele, acestea pot purta semnătura unor mărci populare. Vogue, Police, Anna Hickmann, sunt doar câteva dintre brandurile care pot fi găsite în cadrul acestor magazine. Ramele trebuie să fie unele atent alese, deoarece acestea contribuie în mod direct la conturarea chipului, oferindu-i o luminozitate și o atractivitate aparte.

Indicat ar fi să probezi cât mai multe modele pentru a vedea care este varianta potrivită pentru tine.  Să fie oare niște rame colorate, un roșu aprins, de exemplu, sau poate un negru închis care îți pune în evidență ochii albaștrii? Decizia este doar a ta, dar este bine să știi că magazinele EXPERTOPTIC au o gama extinsă de rame.

Programează-te online la un control!

Pe site-ul oficial expertoptic.ro poți să te programezi cu succes la o consultație online, atunci când crezi că este necesar. În funcție de locația magazinului, poți stabili o programare chiar și după amiază, după ce îți termini activitatea. Unele magazine au program extins, până seara.

Nu amâna o astfel de consultație, mai simplu zis, nu ignora simptomele ce vin la pachet cu aceasta. Ochii tăi au nevoie de o atenție specială, așadar nu rata programarea.

     

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani – Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani – Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other