Mopan Suceava
Actualitate

”Magicul circumstanțial – fețe și suprafețe” cu Alexandru Ovidiu Vintilă la Povestea Vorbei, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 30 martie 2024, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe Alexandru Ovidiu Vintilă, poet și eseist, președinte al Societății Scriitorilor Bucovineni.

Recunoscutul autor sucevean vine în fața publicului cu cea mai recentă carte, ”Magicul circumstanțial. Fețe și suprafețe – lecturi și relecturi din literatura modernă și contemporană”. Volumul cuprinde cronici literare și eseuri publicate anterior, reunite acum, la un veac de la publicarea Primului manifest al suprarealismului, semnat de francezul Andre Breton.

Emisiunea va fi și un omagiu adus celor doi mari oameni de cultură plecați în eternitate de curând, Alex Ștefănescu și Nicolae Manolescu, critici și istorici literari care au trasat linii definitorii în evoluția literaturii române din ultima jumătate de secol.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other