MÂINE, ULTIMA ZI DE ÎNSCRIERE LA FACULTATE, LA UNIVERSITATEA ”ȘTEFAN CEL MARE” SUCEAVA

Mâine va fi ultima de înscrieri pentru absolvenții de liceu, la Universitatea ”Ștefan ce Mare” din Suceava. Rectorul interimar al instituției academice sucevene, Mihai Dimian, a transmis că  numărul celor care și-au depus dosarele de înscriere pentru a urma cursurile facultăților din cadrul USV este comparabil cu cel de la sesiunea de înscrieri de acum un an. Ultima opțiune rămâne, desigur, cea a candidatului, care poate să își depună dosarul  la mai multe universități. Situația finală a înscrierilor va fi știută mâine seară iar opțiunile definitive ale candidaților vor fi făcute publice pe 27 iulie. Pe 18 iulie, vor fi publicate opțiunile definitive pentru specializările unde există probe.
Pentru specializările unde nu există probe, ultima zi de înscrieri este 19 iulie, urmând ca primele rezultate privind admiterea să fie afișate pe 20 iulie. Pe 20 iulie (după ora 13:00) candidații vor putea depune eventualele contestații, ale căror rezultate vor fi afișate pe 23 iulie.
Înmatriculările se fac în perioada 23-26 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 27 iulie. “Reamintim că persoanele declarate admise au obligația de a se înmatricula în intervalul menționat, în caz contrar aceștia pierd locul”, se transmite în comunicatul transmis de USV.
În ceea ce privește admiterea pentru etnicii români, ultima zi de înscrieri este programată pentru 22 iulie, pentru specializările unde există probe. Pentru specializările unde nu există probe, candidații se pot înscrie până pe 25 iulie. Perioada 23-25 iulie este rezervată probelor acolo unde este cazul. Rezultatele preliminare vor fi afișate pe 26 iulie, acestea fiind urmate de un interval destinat depunerii contestațiilor. Etnicii români declarați admiși trebuie să își confirme locul în perioada 27 iulie – 8 august, prin depunerea actelor în original, urmând ca pe 10 august să fie afișate rezultatele finale.
Informații detaliate despre procesul de Admitere 2018, actualizate constant, pot fi obținute consultând pagina http://www.admitere.usv.ro/.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *