Mopan Suceava
Actualitate

„Make Suceava Great Again!”, outfit de învingători purtat de Gheorghe Șoldan și premierul Ciolacu la Consiliul Politic Național al PSD, desfășurat la Sâmbăta de Sus

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan a participat ieri la Consiliul Politic Național al PSD, desfășurat la Sâmbăta de Sus, județul Brașov. Șoldan a abordat un outfit cu un mesaj special, inspirat din SUA, de mare success în ambele părți ale globului.

I s-a alăturat, premierul Marcel Ciolacu, care, încântat de ținută, mesaj și rezultatele acestuia, a a bordat același stil.

Alături de Gheorghe Șoldan, la Consiliul Politic Național al PSD a fost și primarul ales al Sucevei – Vasile Rîmbu, iar județul Suceava, conform celor transmise de Șoldan, a fost în centrul atenției.

”Am purtat un tricou personalizat cu mesajul „Make Suceava Great Again”, inspirat de sloganul de succes din SUA, pentru a transmite colegilor mei dorința de a „face Suceava măreață”.

Am fost încântat că președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a purtat tricoul pe care i l-am oferit, cu același mesaj.

De asemenea, m-a bucurat că Suceava a fost în centrul atenției, inclusiv la conferința de presă de după ședință.

Am discutat despre marile proiecte pentru dezvoltarea județului Suceava cu premierul Marcel Ciolacu și alți colegi social-democrați din Guvernul României.

După preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Suceava, vom începe să lucrăm pentru a asigura o administrație performantă în județul nostru.

Make Suceava Great Again!”, a transmis Gheorghe Șoldan.

„Și așa se va întâmpla!” – a confirmat premierul Marcel Ciolacu pe pagina sa oficială de Facebook.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *