Malachit, jad, perle, smarald, safir sau rubin, o parte dintre frumuseţile prezente în expoziția Mineralia – Salonul de toamnă, între 1 şi 3 noiembrie 2019, la Muzeul de Ştiinţele Naturii.

 

Muzeul Bucovinei invită publicul la ediţia de toamnă a celei mai mari expoziţii de cristale, pietre pretioase si semipreţioase – MINERALIA.

Pe parcursul a trei zile, între 1  şi 3 noiembrie 2019, la Muzeul de Ştiinţele Naturii, vizitatorii vor putea admira mineralele brute în stare naturală, cristale perfecte cu cele mai diverse forme, agate, geode, eşantioane de colectie. De asemenea, obiecte decorative sculptate în calcar, agat, calcedonie, jasp, aragonit, malachit sau jad completează colecţiile expuse.

Şi pentru că vorbim despre minerale, pietre preţioase şi semipreţioase, nu vor lipsi bijuteriile create exclusiv din pietre fine, pietre de podoabă sau pietre preţioase: turcoaz, granat, acvamarin, turmalină, fluorină, tanzanit, smarald, safir sau rubin, completate de coliere din chihlimbar, perle naturale şi coral.

O expoziţie autentică, în care veţi descoperii frumuseţea şi strălucirea cristalelor. Timp de 3 zile la parterul Muzeului de Ştiinţele Naturii.

               

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.