Evenimente

Mamă de 79 de ani din Suceava, agresată de fiul ei de 30 de ani, aflat în stare de ebrietate. Tânărul a fost internat la Secția de psihiatrie Burdujeni iar mama a depus plângere penală împotriva lui

Aseară pe la ora 22.00, ofițerul de serviciu al Poliției municipiului Suceava a fost sesizat direct de către o suceveancă despre faptul că fratele ei, B.A., de 30 ani, provoacă scandal la domiciliu.

Cu ocazia deplasării la fața locului, mama celor doi, în vârstă de 79 ani, a declarat verbal cât și în scris că este victima unei agresiuni fizice care s-a petrecut pe fondul consumului de băuturi alcoolice în casa în care locuiește împreună cu fiica și fiul ei. Bătrâna a fost lovită cu palma în zona capului de către fiul ei, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea un comportament agresiv. 

Mama agresată a declarat verbal și în scris că solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de fiul ei B. A. și dorește să formuleze plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „lovirea sau alte violențe” deoarece îi este foarte frică să mai stea cu acesta, fiind agresată și în trecut de cel căruia i-a dat viață.

Polițiștii au apreciat că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, iar în urma probatoriului administrat s-a luat telefonic legătura cu procurorul de serviciu, care a opinat pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, acesta fiind emis pentru o perioadă de 5 zile începând cu data de 02.10.2019, ora 23:50. Agresorul a fost prezent la realizarea verificărilor în legătură cu sesizarea privind violența domestică şi la emiterea ordinului de protecție provizoriu. Acestuia cât şi victimei i s-a comunicat faptul că a fost emis un ordin de protecție provizoriu precum și conținutul măsurilor de protecție dispuse prin acesta.

A fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru internarea lui B. A.  la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *