Managerul Spitalului Rădăuți, Traian Andronachi, a fost demis. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe pagina sa de facebook

Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți a fost demis în această seară, decizia fiind luată de membrii Consiliului de Administrație al unității spitalicești. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta, într-o postare pe pagina proprie de facebook

pe care o prezentăm integral:

”Acum aproximativ 50 de minute (în jurul orei 19.00, postarea fiind publicată cu o oră mai devreme, n.r.),, membrii consiliului de administrație al spitalului desemnați de CL (dl. Constantin Luchian și d-na Calenciu Anca) respectiv reprezentantul primarului (dl ing. Remus ), în pofida opoziției formată de reprezentanții DSP și de către toți reprezentanții sindicatelor din spital, au hotărât demiterea managerului spitalului Rădăuți.

Așa fiind, raportat la aceasta situație, în primul rând vreau să mulțumesc COLEGILOR  mei de la spital, pentru întreaga colaborare, pentru munca și efortul pe care l-ați făcut, îl faceți și îl veți face. Pentru cei peste 4 ani pe care i-am petrecut împreună și peste toate momentele frumoase sau grele peste care am trecut, vă mulțumesc!

Rămâneți sănătoși, Dumnezeu să vă ocrotească și vă rog să colaborați pentru binele comunității și al spitalului.

In al doilea rând vreau să vă mulțumesc vouă, SOCIETĂȚII CIVILE,

pentru sprijinul și încrederea pe care ați acordat-o colectivului spitalului municipal Rădăuți.

Fără voi, cei care ați sprijinit, nu am fi reușit să trecem peste acele momente care pentru alte spitale au însemnat închiderea pentru o perioada a activității.

In al treilea rând vreau să mulțumesc colaboratorilor și oamenilor curajoși prin intermediul cărora am reușit, în plină pandemie, să demolăm acoperișul, să construim încă un etaj, să schimbăm lifturile și toate ferestrele spitalului, să refacem fațada, fără să închidem activitatea vreunei secții (și toate astea pentru a nu pierde finanțarea integrală a tuturor cheltuielilor cu acest proiect, obținută de la CNI), să avem cele mai rapide rezultate la testele RT PCR și să păstrăm ordinea necesară, prin prisma cărora ne-am străduit să oferim servicii de calitate.

In mod special aș vrea să mai mulțumesc încă odată colegilor pentru  poate cea mai importantă recunoaștere a rezultatelor obținute de Spitalul din Rădăuți și anume, trecerea din categoria a 5-a de acreditare, în categoria a 3-a, acest rezultat fiind obținut în timpul stării de urgență!

E drept, tot timpul este loc de mai bine și îmi pun nădejdea că acest mai bine se va întâmpla.

Vă îmbrățișez și vă mulțumesc în egală măsură tuturor!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *