MANIA VITEZEI LA HORODNICUL DE SUS. UN TÂNĂR DE 28 DE ANI DIN MARGINEA A FOST SURPRINS DE POLIȚIȘTI CONDUCÂND CU 151 KM/H

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Marginea, a fost surprins de polițiști conducând un autoturism pe DJ 209G, din comuna Horodnicul de Sus cu viteza de 151 km/h. Mai mult, el a prezentat pentru control, un permis de conducere fals. Acestuia i s-a întocmit dosar penal, care va fi soluționat procedural. Acesta este cel mai spectaculos dintre cazurile de încălcare a legislației rutiere în județul nostru constatate de polițiști în urma unei acțiuni efectuate la sfârșitul săptămânii trecute.

În perioada 21.09.-23.09.2018, poliţişti rutieri şi cei de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cooperare cu poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Iaşi, Maramureş şi Neamţ au organizat acţiuni punctuale, în sistem integrat, pe raza județului Suceava, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier şi criminogen ridicat.
În cadrul acțiunii au fost constatate 24 de infracțiuni și au fost aplicate 1.000 sancţiuni contravenționale, în valoare de 430.920 lei. Polițiștii au reținut 77 de permise de conducere și au retras 33 de certificate de înmatriculare. IPJ Suceava a prezentat, printr-un comunicat de presă și alte exemple:

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi a condus autoturismul pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un bărbat de 28 de ani, din municipiul Rădăuţi a condus autoturismul pe strada 1 Mai din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un bărbat de 31 de ani din municipiul Suceava a fost depistat conducând autoturismul pe raza comunei Udești, având o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un bărbat de 32 de ani, din comuna Bogdăneşti a condus autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Bălcăuţi având dreptul de conduce vehicule suspendat. În toate cauzele s-au întocmit dosare penale care vor fi soluționate, conform procedurii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *