Manifestări pentru comemorarea eroilor Revoluției, la Fălticeni

Sâmbătă, 22 decembrie 2018, Primăria municipiului Fălticeni a organizat manifestări comemorative, cu prilejul împlinirii a 29 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989.

Manifestările s-au desfășurat în trei locații din Fălticeni: Monumentul Eroilor Revoluției, din zona centrală – Piața Casa cărții, mormântul eroului Ioan Bute (în curtea Catedralei Ortodoxe pe Stil Vechi Constantin și Elena) și mormântul eroului Ionel Pascal (în cimitirul Bisericii Oprișeni).

Au fost oficiate slujbe de pomenire la mormintele celor doi eroi fălticeneni. De asemenea, au fost depuse coroane de flori din partea Primăriei Fălticeni, Instituției Prefectului, Consiliului Județean, a partidelor reprezentate în Consiliul Local, din partea asociațiilor de veterani și ofițeri în rezervă, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș”, Detașamentul de Jandarmi Fălticeni, Detașamentul de Pompieri Fălticeni, Poliția Municipiului, Asociația Cultul Eroilor – Filiala Suceava.

Alături de conducerea Primăriei Fălticeni, la manifestări au participat părinți și rude ale eroilor comemorați, senatorul Ioan Stan, deputatul Alexandru Rădulescu, șefi și reprezentanți ai structurilor militare reprezentate la nivel local.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *