Mansarda Pensiunii ”Codrin” din Vatra Dornei, a luat foc. 10 persoane au fost evacuate. Focul ar fi pornit de la coșul de fum al centralei, neizolat corespunzător

Astăzi, imediat după orele amiezii a fost anunțat prin apelul unic de urgență 112 izbucnirea unui incendiu la mansarda unei unități turistice din municipiul Vatra Dornei. Este vorba despre pensiunea ”Codrin” folosită ca bază de tratament aparținând firmei INCOM din Iași, clădire amplasată în preajma drumului spre telescaunul pârtiei de schi din Vatra Dornei.
Apelul a fost preluat la ora 13.24. Pompierii ajunși la locul incendiului au dispus evacuarea a 10 persoane din clădire. Pompierii din Vatra Dornei au intervenit cu 4 autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD B2. La sosirea pompierilor, incendiu se manifesta sub tabla acoperișului, unde a fost localizat și se lucrează pentru lichidare acestuia.
Cel mai probabil, apreciază primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, prezent la fața locului, incendiul a plecat de la coșul de fum al centralei termice pe lemne, neizolat corespunzător. Pompierii militari au reușit localizarea flăcărilor. Au ars aproximativ 50 de metri pătrați din acoperișul mansardei clădirii. cauza oficială a producerii incendiului va fi stabilită ulterior.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *