Marcaje la dublu în comuna Ostra, pentru care s-a plătit 20.000 de lei, reproșate primarului în funcție Ioan Oros de candidatul PMP la conducerea comunei, Tiberiu Leșan

Tiberiu Constantin Leșan, vicepreședinte al PMP Suceava și candidat pentru funcția de primar al comunei Ostra, a transmis câteva fotografii relevante, privind modul în care s-au realizat marcajele rutiere la intrarea în unitatea administrativ-teritorială pe care dorește să o conducă după alegerile locale din acest an. Precum declară el, pentru aceste marcaje rutiere făcute ”la dublu”, primăria Ostra, condusă acum de primarul PSD Ioan Oros, a cheltuit 20.000 de lei. Se pare că meseriașii de la firma care a realizat această lucrare s-au întrecut pe ei înșiși, printre altele marcând de mai multe ori și în mod diferit, porțiuni ale șoselei, precum se vede din fotografiile postate de Tiberiu Constantin Leșan și cum reiese din comentariul făcut de acesta:

”Bătaia de joc din partea Primăriei Ostra întrece orice limită.
Chiar atât de proști ne credeți domnule Primar OROS, chiar dumneavoastră credeți că dacă toată ziua vă perindati prin comună peste tot unde se fac lucrări, prostiți pe toată lumea că este meritul dumneavoastră?
Acum într-adevăr este meritul dumneavoastră, acest marcaj stradal, această lucrare de nimic vă reprezintă în totalitate, atât pe dumneavoastră cât și pe consilierii cei specializați pe care îi aveți.
Ați irosit banii comunei, vă bateți joc de o comună întreagă.
Acest marcaj haotic care a costat Primăria 20.000 lei din banii contribuabililor este exact părerea pe care o aveți despre oameni.
În Ostra avem marcaj întrerupt pe pod, este singurul loc din România unde depășirea nu este interzisă.
În Ostra marcajul împarte drumul în 2 benzi, una de 2.3 m și una de 3 m.
În Ostra apar noi tipuri de marcaj rutier. Pe toți ii credeți proști și neștiutori și Mințiți pe toată lumea.

Dragi locuitori ai comunei Ostra această mafie, din consiliul local sunt de fapt niște căpușe care sug banul public”, este mesajul transmis de către candidatul PMP la primăria comunei Ostra, Tiberiu Constantin Leșan.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.