Marfă contrafăcută de peste 32.000 de lei confiscată de la doi comercianți din bazar, care s-au ales cu dosare penale

În cursul zilei de sâmbătă, 18 septembrie, polițiști  din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Suceava  au descins în bazarul Suceava, unde au identificat doi comercianți care ofereau spre vânzare obiecte de îmbrăcăminte contrafăcute.

Astfel, o femeie de 42 ani, expunea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar, la standul pe care îl deţine, obiecte de îmbrăcăminte având inscripționată marca JORDAN AIR, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând obiecte vestimentare  în valoare de 2.300 lei.

Un alt bărbat, în vârstă de 30 ani, expunea spre comercializare în Bazar, la standul pe care îl deţine, obiecte de îmbrăcăminte având inscripţionate mărcile TOMMY HILFIGER, MONCLER, VAGABOND, KARL LAGERFELD, JORDAN AIR, CALVIN KLEIN, POLO RALPH LAUREN şi LACOSTE, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. 

În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând obiecte industriale  în valoare de 30.000 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant, cercetările au fost efectuate la faţa locului şi s-a procedat la ridicarea  bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *