Mărginean băgat în arest, după ce, mort de beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un gard

Ieri, 14.08.2020, imediat după orele amiezii, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea, au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un localnic de 32 de ani, a condus un autoturism pe drumul comunal neclasificat din localitate, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, fără a deține permis de conducere și a intrat într-un gard al unei locuințe, provocând distrugeri.

Șoferul, a fost identificat de polițiști, deplasându-se pe jos, către casă. Acesta a declarat că în jurul orei 12.20, beat fiind, a pornit autoturismul care se afla în curtea locuinței sale, după care s-a deplasat cu acesta pe drumul comunal neclasificat din localitate, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard.

S-a procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultând 1,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, s-a procedat la verificarea bazelor de date ale Poliției Române, stabilindu-se faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În urma consultării procurorului de serviciu și a probatoriului administrat s-a dispus reținerea bărbatului pentru o perioada de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *