Evenimente

Mărginean cu fixație pe cauciucurile mașinilor din sat, reținut și introdus în arest după ce a tăiat anvelopele la 7 automobile într-o singură dimineață

La 07.01.2021, după ora 9.00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în parcarea din spatele Poștei Române Marginea sunt două autoturisme ce au anvelopele tăiate.

În baza sesizării, echipajul de poliție s-a deplasat pe raza com. Marginea și din primele verificări a reieșit faptul că în dimineața zilei de 07.01.2021, ora 09:00, Petrică N., de 25 ani, din comuna Marginea, a tăiat cu un cuțit anvelopele a 7 autoturisme ce erau parcate în spatele sediului Poștei Române din comuna Marginea.

Prin Ordonanța din 07.01.2021, s-a dispus și confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de numitul Petrică N. cu privire la săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.  

Fiind audiat în calitate de suspect, Petrică N. a recunoscut săvârșirea faptelor.

S-a constituit escorta din cadrul secției în vederea conducerii susnumitului și introducerii acestuia în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava, fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Până la expirarea măsurii, suspectul urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru luarea unor măsuri preventive.

La 17.12.2020 Petrică N.a mai tăiat anvelopele a 2 vehicule la vremea respectivă acesta fiind internat la secția Psihiatrie.

În continuare se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *