Marian Andronache l-a votat pe Donald Tusk pentru funcția de președinte al Partidului Popular European

Președintele organizației județene Suceava al Partidului Mișcarea Populară, viceprimarul municipiului reședință de județ Marian Andronache, a participat în aceste zile la Congresul Partidului Popular European care s-a desfășurat la Zagreb, în Croația.

Primul mesaj transmis de liderul PMP sucevean a fost acela că a votat pentru ca polonezul Donald Tusk, să conducă în perioada următoare Partidul Popular European.

”A fost o încântare să fiu unul din cei 491 care au votat ieri “pentru” ocuparea funcției de președinte al Partidului Popular European de către Donald Tusk, primul est-european la președintia PPE de la fondarea acestuia, cel care a câștigat anterior simpatia românilor cu un discurs emoționat ținut la Ateneul român cu ocazia Centenarului. Astăzi, mi-am exprimat votul pentru alegerea secretarului general, al vicepreședinților și al trezorierului Partidului Popular European, alături de ceilalți colegi din PMP cu care am format echipa de delegați ai partidului la Congres: Traian Băsescu, Eugen Tomac, Theodor Paleologu, Petru Movilă, Severica Covaciu, Sebastian Moise, Liliana Nițu, Costel Mihai, Nicu Davitoiu.

A fost o experiență deosebită care îmi confirmă convingerea că PMP este o formațiune politică solidă, aflată pe un trend crescător al notorietății, în Europa și acasă, în România”, a transmis Marian Andronache.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *