MARIAN ANDRONACHE ALES VICEPREȘEDINTE PMP LA NIVEL NAȚIONAL

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, președintele organizației județene a Partidului Mișcarea Populară a fost ales vicepreședinte al acestei formațiuni politice la nivel național.
Potrivit unui comunicat de presă al PMP, ”Partidul Mișcarea Populară și-a ales sâmbătă, 16 iunie 2018, în Congres, Președintele și noua echipă de conducere.
Prin votul celor 2500 de delegați, dintre care 50 din Organizația PMP Suceava, dl. deputat Eugen Tomac a fost ales în funcția de președinte al partidului, dl deputat Marius Pașcan in funcția de președinte executiv iar dl Dorel Onaca in funcția de secretar general. Președintele Traian Băsescu rămâne alături de Partidul Mișcarea Populară, Congresul conferindu-i titlul de Președinte de Onoare.
Viceprimarul Marian Andronache, președintele PMP Suceava, face parte din echipa care va conduce Partidul Mișcarea Populară la nivel național în următorii 4 ani, echipă în cadrul căreia va duce la îndeplinire responsabilitățile funcției de vicepreședinte.”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *