Marian Andronache, candidat la primăria municipiului Suceava, din partea Partidului Mișcarea Populară. Anunțare publică a candidaturii

Primul eveniment electoral important al acestui an în municipiul Suceava  a fost anunțarea candidaturii pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ de către Marian Andronache, din partea Partidului Mișcarea Populară. Marian Andronache este acum viceprimar al municipiului reședință de județ.

În conferința de presă organizată astăzi de Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară, Marian Andronache a prezentat o serie de repere care vor sta la baza programului de manageriat al municipiului Suceava, dacă el va fi ales primar. Alături de el a fost prezentat de către secretarul general al organizației PMP Suceava, Anca Gâtlan și  Bogdan Codreanu, primar PMP în funcție la Pojorâta, candidat pentru al doilea mandat.   

Marian Andronache a transmis că se află pentru a doua oară în ipostaza  de candidat la primăria municipiului Suceava.

” După patru  ani de politică am convingerea că pot  să schimb ceva iar din postura de viceprimar am fost aproape de nevoile sucevenilor și am avut  multe de învățat, pentru că niciodată  nu le știi  pe toate.  Am învățat, cu certitudine,  ce trebuie să facă  un primar  dar mai ales ce nu are voie sa facă.

 Nu o să fac promisiuni fără acoperire.  Nu o să vă promit telegondolă, sală polivalentă, roată  panoramică, dar  pot să promit sucevenilor că vor scăpa de noroi, că în Suceava  nu vor mai exista străzi neasfaltate, fără apă și canalizare, că sucevenii vor trăi într-un  oraș  civilizat”, a transmis în conferința de presă de anunțare a candidaturii pentru funcția de primar al municipiului Suceava, Marian Adronache, acum viceprimar al reședinței de județ, președinte al Organizației județene PMP Suceava.

În suita de proiecte pe care Marian Andronache își propune să le promoveze dacă va fi ales primar al Sucevei Suceava va fi și unul privind preluarea de către municipalitate a unei suprafețe de aproximativ 750 de hectare de teren care acum sunt administrate de stat, prin Stațiunea de cercetări agricole și care să fie folosite pentru extinderea urbană a municipiului reședință de județ.

”Orașul nu se poate dezvolta atâta timp cât în municipiul Suceava, pe o suprafață de peste 750 de hectare de teren  se face doar agricultură. Acest teren nu aduce niciun venit Sucevei, pentru care nu se plătesc taxe  și impozite, pe care chipurile se fac cercetări  agricole dar pe care în fapt se cultiva grâu, cartofi și porumb.

Împreună cu sucevenii voi cere acest  teren guvernului , oricare ar fi acesta, pentru  ca orașul să se dezvolte, să putem  vorbi concret și de acel parc industrial atât  de necesar, să putem vorbi și de locuințe pentru tineri și de locuințe sociale și  de un cămin de bătrâni și de un spital de pediatrie.”, a declarat Marian Andronache, candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

 

 

 

Un alt proiect enunțat, încă nerealizat nici după 4 ani îl reprezintă preluarea Parcului Șipote de către municipiul Suceava.

”În 2016 spuneam cât de important  este să transferăm parcul Șipote la administrația locală  să-l scoatem din zona intereselor imobiliare și mulți râdeau de mine pentru că, spuneau ei, acest lucru este nerealizabil.  Eu am crezut că se poate și suntem la un pas să se întâmple. Aceasta pădure-parc reprezintă „inima” cetății,  „plămânul verde” al Sucevei, este un proiect extrem de important care trebuie foarte bine gândit pentru  a nu transforma această zonă  într-un  kitsch de mari proporții”, a  mai spus Marian Andronache.

El a arătat că Suceava trebuie să se dezvolte coerent.

”Am studiat atent bugetele și nevoile  și pot garanta ca se poate. Îmi doresc să nu mai discutăm despre lucruri  care se tergiversează, despre investiții care  așteaptă  mila guvernelor. Proiectele mele  își vor găsi finanțări sigure.

În anul 2016 am venit cu o platforma electorală preluată în proporție de peste 50% de actuala conducere a primăriei Suceava. În 2020 împreună cu echipa mea de consilieri o să venim cu propuneri de proiecte pe care le vom dezvolta în săptămânile ce urmează.

Intrăm în lupta electorala  pentru a câștiga, intrăm în luptă pentru că sucevenii s-au săturat de vechii politicieni, intrăm în luptă pentru că Suceava merită altceva. ÎMPREUNĂ VOM CÂȘTIGA!”, este mesajul transmis de Marian Andronache candidatul din partea Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

Bogdan Codreanu, primarul PMP în funcție la Pojorâta, candidat pentru al doilea mandat a prezentat la rândul său obiectivele sale electorale pentru comuna pe care o administrează ca edil șef al comunității.

 

 

Please follow and like us:

One thought on “Marian Andronache, candidat la primăria municipiului Suceava, din partea Partidului Mișcarea Populară. Anunțare publică a candidaturii

 • 28 iunie 2020 la 9:26
  Permalink

  DOMNULE PRESEDINTE AL PMP SUCEAVA
  DOMNULE MARIAN ANDRONACHE

  DIN PACATE NU VA CALIFICATI PTR PRIMARIA SUCEAVA

  ATI AVUT OCAZIA SA NE ARATATI CA AVETI O ALTA ABORDARE FATA DE GENERATIA TANARA

  ATI PREFETAT SA TACETI SA NU FACETI NIMIC .

  V-ATI COMPLACUT /UNIT CU CEI CE NE-AU IMPLEMENTAT/CONSTRUIT /FACUT NUMAI ,,BAZACONII,, NUMAI RELE IN ACEST ORAS.
  V-ATI ,,TAVALIT,, IN MAHMUREALA SI FUMURILE LUI LUNGU SI HARSHOVSCHI.

  ATI PERMIS DESCHIDEREA RESTAURANTULUI ,,PEPPER,, CU COMERCIALIZAREA ALCOLULUI SI FUMAT IN PERIMETRUL BLOCULUI T64, CONTRAR VOINTEI LOCATARILOR.

  ATI PERMIS AUTORIZARE/DESCHIDERE DE TERASA LA ADAPOST DE PANDEMIE.

  ATI PERMIS SA FIE ADUSA EDUCATIA NOCIV/A IN ZONA NOASTRA ,DESII ATI FOST SESIZAT NOTIFICAT DIN MARTIE 2019.

  NU ATI RIDICAT NICIODATA MANA SA PUNETI /FACETI CU ADEVARAT OPOZITIE MACAR ACOLO UNDE NE ERAU INCALCATE DREPTURILE LA SANATATE/SIGURANTA.
  NICI SIGURANTA /SANATATEA COPIILOR NU A TREZIT EMOTII .

  NU V- I S-A APRINS NICI UN ,,BECULET ,, ?

  ACUM SANTETI ,,ALBA CA ZAPADA ,, SI VRETI SA PRELUATI ,,MARCA LUNGU,,

  VAD CA ATI INCEPUT CU STRAZILE SI PARCARILE.

  PROST INCEPUT .

  PE MULTI DINTRE NOI ,CETATENI AI ACESTUI ORAS NU -I PACALITI USOR.

  O DATA CE V-ATI INFRUPTAT DIN
  ,,CASA, MARCA LUNGU,,

  RAMANETI PE VIATA INFESTATI CU ACEASTA ,,MARCA LUNGU,, CARE ESTE FOARTE NOCIVA /DAUNATOARE.

  DE COVID 19 SE MAI SCAPA DAR DE ,,MARCA LUNGU,, BA !.

  ESTE UN EXEMPLU NOCIV PTR TANARA GENERATIE SUCEVEANA.

  PTR A SCHIMBA FATA ORASULUI,TREBUIE MAI MULT DECAT PROMISIUNI DESARTE.

  OAMENII/CETATENII AU NEVOIE IN PRIMUL RAND SA L-I SE RESPECTE DREPTURILE. SA SE RESPECTE LEGEA.

  AVEM NEVOIE DE OAMENI LUCIZI CARE DORESC BINELE ORASULUI CU ADEVARAT .

  ACESTI POLITICIENI SA PUNA PRET PE PREVENTIE/SANATATE/SIGURANTA.

  SA PUNA PRET PE
  EDUCATIE / EDUCATIE PRIN SPORT /ETC.
  PTR A AVEA O GENERATIE SANATOASA SI EDUCATA.

  CETATENII ACESTUI ORAS AU MARE NEVOIE DE LINISTE .

  AM PUTEA DEZVOLTA SUBIECTUL. NE OPRIM AICI.
  POATE SI ALTI CETATENI VOR SA SPUNA LUCRURI DE BUN SIMT.

  DUMNEAVOASTRA SPUNETI /VORBITI DE
  STRAZI/PARCARI ASFALTATE ????

  AM MAI AUZIT LOZINCA SI SE PARE CADE /VINE INTOTDEAUNA INAINTE DE ALEGERI

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *