Marian Andronache, candidat PMP la Primăria Suceava: a venit momentul să pun în practică proiecte realiste pentru dezvoltarea sănătoasă și durabilă a municipiului Suceava

 

 

 

Marian Andronache, candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de primar al municipiului Suceava a transmis un prim mesaj în debutul campaniei electorale în care prezintă câteva dintre dezideratele sale, pe care dorește să le pună în practică, atunci când va prelua funcția de edil șef al municipiului reședință de județ. 

Prezentăm în cele ce urmează conținutul mesajului transmis de Marian Andronache:

Cred că a venit momentul schimbării și nu pot să rămân indiferent la faptul că Suceava nu s-a dezvoltat suficient!
După un mandat de viceprimar nu mă mai poate convinge nimeni că nu se poate!

Am lucrat peste 26 de ani cu oameni și pentru oameni. Indiferent că am coordonat echipe pe șantiere sau am ocupat alte poziții de top, am stat mereu alături de oamenii mei. Am avansat gradual în funcții de conducere în primăria Suceava, însă din aceste poziții am reușit doar să îmi impun viziunea, nu să fac și bugete.

Am condus Direcția Domeniului Public cu peste 200 de angajați și am reușit să păstrez municipiul nostru pe harta curată a orașelor frumoase din România.
În ultimii ani am coordonat și o echipă de asigurări, echipă care a reușit să se impună pe piața financiară prin profesionalism și dăruire. Am făcut toate lucrurile acestea pentru că am avut mereu convingerea că ceea ce oferi primești la schimb.

Acum, a venit momentul să ies din tipar și să pun în practică proiecte realiste pentru dezvoltarea sănătoasă și durabilă a municipiului Suceava. Îmi doresc să ofer experiența și timpul meu orașului care merită din tot sufletul asta.

Acum a venit momentul să vă cer vouă să fiți alături de mine… de mine și de echipa mea. Să facem împreună schimbarea pentru copiii noștri, pentru părinții noștri, pentru bunicii noștri!

Haideți să facem împreună Suceava de 10 (zece)! Haideți, împreună, să transformăm Suceava în orașul pe care ni-l dorim de atâția ani!
Suceava este de 16 ani cu aceeași viziune!
Ajunge!

Marian Andronache

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *