Mopan Suceava
ActualitatePolitica

Marian Andronache, candidatul ADU la Primăria Suceava, Emanuel Ungureanu, candidat pentru președinția Consiliului Județean

Marian Andronache, președintele PMP Suceava va fi candidatul pentru funcția de primar al municipiului Suceava din partea Alianței Alianța Dreapta Unită (ADU) iar deputatul USR Emanuel Ungureanu, președintele organizației municipale Suceava a acestei  formațiuni politice va fi candidatul ADU pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Anunțul a fost făcut astăzi, în conferință de presă.

Alianța Dreapta Unită este formată din PMP, USR și Forța Dreptei iar la conferința de presă au participat alături de cei doi, președintele Forța Dreptei Suceava, Păstorel Macoviciuc, președintele Organizației Municipale  Suceava a PMP, Cristian Timoficiuc, președintele organizației județene USR, Vasile Cărare – primar al orașului Milișăuți și secretarul general al PMP Suceava, Anca Gîtlan.

Marian Andronache este  Direcției Domeniului Public din cadrul Primăriei Suceava. El a deținut funcția de viceprimar al municipiului reședință de județ în perioada 2016 – 2020 iar la alegerile pentru funcția de primar din anul 2020 a obținul locul doi.

În primul său mesaj, în calitate de candidat la Primăria Sucevei, Marian Andronache a transmis mesaje critice la adresa contracandidaților săi – Lucian Harșovschi (PNL) și Vasile Rîmbu (PSD).

Dacă despre Lucian Harșovschi, acum viceprimar al Sucevei,  Andronache a spus că nu are niciun drept să vorbească despre întinerirea sucevei, în condițiile în care el a fost cooptat în echipa de conducere a primăriei în mai toate mandatele actualului primar Ion Lungu, și nu a oferit nimic în acest sens în afară de ”beculețe pe esplanade” și mesaje despre ”Suceava instagramabilă”, în ceea ce îl privește pe Vasile Rîmbu, dânsul a punctat că fostul manager al Spitalului județean ”se face de râs”, cu acele clipuri de promovare publicate pe rețelele de socializare, și ar face bine dacă și-ar vedea de pensie.

El s-a arătat dispus să participe împreună cu contacandidații săi la o dezbatere publică în care fiecare să își prezinte programele, vizunile și strategiile de dezvoltare a orașului.

O înregistrare integrală a conferinței de presă de lansare a candidaturilor lui Marian Andronache și Emanuel Ungureanu poate fi vizionată pe pagina de facebook Suceava smartpress.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *