Mopan Suceava
Politica

Marian Andronache: Parcările supraterane pe schelet metalic, soluția pentru rezolvarea locurilor de parcare din municipiul Suceava

Candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria municipiului Suceava, Marian Andronache prezintă locuitorilor municipiului Suceava soluția sa pentru rezolvarea parcărilor, astfel încât sucevenii să nu își mai lase mașinile parcate și la 1 km distanță de locul în care au de rezolvat treburi sau să vâneze câte un loc liber în jurul blocului până se eliberează unul:

”𝐋𝐢𝐩𝐬𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐨𝐥𝐞𝐫𝐚𝐧𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚!

Aud de tot mai multe situații în care sucevenii își lasă mașinile parcate și la 1 km distanță de locul în care au de rezolvat treburi sau cum vânează câte un loc liber în jurul blocului până se eliberează unul.

Pentru mine este de neconceput ca pe măsură ce numărul de mașini crește, să nu venim imediat cu proiecte care să crească și numărul locurilor de parcare.

𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐚 𝐦𝐞𝐚, 𝐜𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐚𝐥 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐯𝐞𝐢?

Parcări supraterane pe schelet metalic. Acestea sunt ușor de construit și extrem de eficiente, fiind exact ceea ce orașul nostru are nevoie acum.

𝐏𝐥𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮?

Să construim aceste parcări supraterane în multiple cartiere și zone din Suceava. Dar pentru a-l duce la bun sfârșit, avem nevoie de sprijinul tău!

𝐏𝐞 𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐚𝐢 𝐬̦𝐚𝐧𝐬𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐨𝐭𝐞𝐳𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚̆𝐫𝐢 𝐚𝐞𝐫𝐢𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐥𝐮𝐦𝐞𝐚!”, a transmis Marian Andronache.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *