Marian Andronache, inițiator al constituirii Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache  este inițiator la nivelul municipiului Suceava al constituirii Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret (CCPT), ”o structură consultativă fără personalitate juridică, care funcționează pe baza dialogului structurat în ceea ce priveşte elaborarea și monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului, la nivel local”, cum a arătat Marian Andronache, care deține și funcția de președinte al Organizației Județene Suceava a Partidului Mișcarea Populară.
”Am inițiat demersurile pentru constituirea acestui Consiliu și, respectiv, convocarea primei ședințe a CCPT pentru ca am convingerea că tinerii trebuie ascultați, consultați și implicați în problemele care ii preocupă la nivel local.
Cred că este de datoria administrației locale să afle nevoile tinerilor și să vină în întâmpinarea acestora, cu soluții concrete. Numai așa putem evolua sănătos ca și comunitate și putem face din Suceava un oraș ofertant pentru tineri, în care aceștia să se regăsească, să își dorească să profeseze și să trăiască”, a declarat Marian Andronache.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *