Marian Andronache, președintele PMP Suceava, analiză după alegeri: ”PMP a devenit un partid puternic, a treia forță politică la nivel județean”

Președintele Organizației județene a Partidului Mișcarea populară (PMP) Marian Andronache a făcut în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și președintele național al acestei formațiuni politice, Eugen Tomac, o analiză a rezultatelor la alegerile locale din 27 septembrie, apreciind că, la nivelul județului Suceava, obiectivele stabilite înainte de campania electorală au fost atinse și chiar depășite, ceea de demonstrează că PMP a devenit un partid puternic, practic a treia forță politică la nivel județean și național.

Marian Andronache a explicat că absența sa din spațiul public imediat după alegeri a fost cauzată de faptul că a suportat o intervenție chirurgicală la coloana cervicală, care nu suporta amânare

 În opinia sa, rezultatul la alegerile locale a fost pentru organizația județeană a PMP foarte bun:

”Așa cum am anunțat în campanie,  că PMP va fi surpriza alegerilor, am obținut un scor politic pe județ de 11,04%, care ne-a plasat pe un onorant loc 3 între partidele politice participante la scrutinul din 27 septembrie. PMP are 127 de consilieri locali în 63 de localități din județ, 5 consilieri județeni, primari în 4 localități, la Marginea, Mitocu Dragomirnei, Frătăuții Noi și Pojorâta. Încă se joacă lucrurile la Mănăstirea Humorului, unde diferența este de 6 voturi și există o contestație pe rol, la Tribunal.

Vom avea  undeva la 10 viceprimari în județul Suceava, vor urma negocieri în acest sens. Suntem pe locul întâi pe țară ca număr de voturi după municipiul București, locul patru ca procent pe țară. Am crescut ca procent  de la alegeri la alegeri, de la europarlamentare la prezidențiale și acum la locale. Am obținut rezultatul dorit dar din păcate, nu ne-a adus funcții din păcate.

Dar nu-i nici o pierdere acest lucru pentru că am intrat deja în campanie pentru alegerile parlamentare. Poate că unii nu și-au dorit să facă majorități cu noi, dar acum am devenit suficient de puternici și poate că le e frică de noi. Am avut o o echipă foarte unită în jurul meu, care a muncit extraordinar de mult în campania electorală,  chiar și celelalte partide au apreciat că am avut cea mai bună campanie online, și felicit echipa de campanie condusă de Anca Gâtlan, secretarul general al organizației județene PMP care și-a făcut datoria cu prisosință. Am devenit un partid puternic  viu, în care democrația funcționează”, a declarat președintele PMP Suceava, în conferința de presă organizată astăzi, în prezența președintelui Partidului Mișcarea Populară, europarlamentarul Eugen Tomac.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *